Događanja

16. uspješni sajam vjenčanja u Areni Zagreb

Upravo za Valentinovo 2014. stigao nam je još jedan uzbudljivi događaj- sajam vjenčanja u Areni.


Kako se nalazimo tik uz Arenu, morali smo jedino preći cestu i već smo se našli usred događanja. Dok su naši dragi gosti slavili Valentinovo uz zabavu i svečanu večeru, naša marljiva ekipa 3 dana je provela na sajmu vjenčanja prezentirajući našu ponudu.


Bilo je puno zanimljivih susreta sa mladim, zaljubljenim parovima, dijelom neodlučnih a dijelom sa konkretnim predodžbama i planovima. Također smo uživali u razgovorima sa brižnim roditeljima i svima koji su došli pomoći mladencima pri njihovim odlukama oko svečanosti.


Sve u svemu proveli smo 3 vrlo uzbudljiva dana puna događanja, a cijeloj raskošnoj atmosferi doprinijeli su razni izuzetno bogati i kreativni štandovi različitih izlagača, kao i cjelokupni program sajma koj nas je razmazio vizualno prekrasnim revijama ali i naša ostala osjetila brdom ukusnih kolača i torti, opojnog cvijeća i općenito bogatstva i raskoši za sva čula.

                         Vidimo se sljedeće godine! :-)
Dan zaljubljenih - Valentinovo „2014“

U petak, 14. veljače ove godine kao i svake godine, pripremili smo posebnu ponudu za sve zaljubljene parove. Naš kreativni tim izradio je svečani meni inspiriran ljubavlju i afrodizijacima. Tu se našlo hladno predjelo imenom "Uvod u ljubav" sa neodoljivim bruschettama u obliku srca. Toplo predjelo bili su ukusni cannelloni s povrćem i mesom u bijelom vinu, a kao glavno jelo oduševio je pladanj "Valentino" sa lungićem u umaku od šumskog voća i slavonskim odreskom.


Za finale su naš poseban "ljubavni napitak" od čarobnog koktela vodke martini i brusnice sa tajnim sastojkom te pita od šumskog voća u umaku kao desert nazivom "Vatromet ljubavi", dodatno zagrijali strasti naših gostiju. Uz živu muziku i nama vrlo drage hitove Magazina, Jabuke i Prljavaca kao i koju pjesmu po želji, naši gosti su se opustili, raznježili, zabavili i uživali u međusobnom druženju. Sve u svemu proslavili smo još jedno Valentinovo u vrlo ugodnoj i toploj atmosferi.


Ostanite zaljubljeni!  <3

24. MEĐUNARODNI SUSRET LARINGEKTOMIRANIH, PROSLAVA SVETOG BLAŽA I 40. OBLJETNICA ZAGREBAČKOG KLUBA, 08.02.2014. U HOTELU „I“


08.02.2014. Hotel „I“ je imao tu čast  da bude domaćin 24. Međunarodnom susretu laringektomiranih osoba, proslavi Sv. Blaža i 40. obljetnici Zagrebačkog kluba.


Nakon Sv. Mise koju je vodio dr.sc. fra Zoran Senjak te blagoslova grla, program je započet pjesmom Zbora medicinskih sestara i tehničara KBC Zagreb.


Na svečanom otvorenju susreta i simpozija hrvatsku himnu je otpjevao Zbor bez glasnica „HRABRI LJUDI“. Uslijedio je pozdravni govor g. Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba, te govor povodom 40. godina Zagrebačkog kluba koji je održao primarijus dr. med. Miloš Manestar i prof. logoped Tamara Živković Ivanović.


Priznanja su dodijeljena, a sve to uveličao je Zagrebački zbor bez glasnica „Optimisti“ i Zbor medicinskih sestara i tehničara „Ruža crvena“.


Nakon simpozija o kvaliteti života o laringektomiranim osobama i delegatske izvještajne skupštine HZL, slijedi i najzanimljiviji dio večeri – Ples pod maskama. Našim gostima smo uručili ključeve hotela s punim povjerenjem, i nismo požalili J Izabrana je najbolja maska kao i najbolji plesni par, a večer su upotpunili tortom povodom 40. godina Zagrebačkog kluba i party se nastavio da kasnih noćnih sati.


Želimo se zahvaliti Klubovima laringektomiranih osoba iz cijele Hrvatske koji su upotpunili ovaj događaj, a posebno organizatorima primarijusu dr. med. Milošu Manestaru, prof. logopedu Tamari Živković Ivanović i tajniku kluba g. Zoranu Čelikoviću što su ovaj veliki događaj podijelili s nama.

JEDNOKREVETNA SOBA I DORUČAK
308 kn
DVOKREVETNA SOBA I DORUČAK
456 kn
TROKREVETNA SOBA I DORUČAK
624 kn
Ostale usluge