1. MEĐUNARODNI SUSRET LARINGEKTOMIRANIH, PROSLAVA SVETOG BLAŽA I 40. OBLJETNICA ZAGREBAČKOG KLUBA, 08.02.2014. U HOTELU „I“

08.02.2014. Hotel „I“ je imao tu čast  da bude domaćin 24. Međunarodnom susretu laringektomiranih osoba, proslavi Sv. Blaža i 40. obljetnici Zagrebačkog kluba.

Nakon Sv. Mise koju je vodio dr.sc. fra Zoran Senjak te blagoslova grla, program je započet pjesmom Zbora medicinskih sestara i tehničara KBC Zagreb.

Na svečanom otvorenju susreta i simpozija hrvatsku himnu je otpjevao Zbor bez glasnica „HRABRI LJUDI“. Uslijedio je pozdravni govor g. Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba, te govor povodom 40. godina Zagrebačkog kluba koji je održao primarijus dr. med. Miloš Manestar i prof. logoped Tamara Živković Ivanović.

Priznanja su dodijeljena, a sve to uveličao je Zagrebački zbor bez glasnica „Optimisti“ i Zbor medicinskih sestara i tehničara „Ruža crvena“.

Nakon simpozija o kvaliteti života o laringektomiranim osobama i delegatske izvještajne skupštine HZL, slijedi i najzanimljiviji dio večeri – Ples pod maskama. Našim gostima smo uručili ključeve hotela s punim povjerenjem, i nismo požalili J Izabrana je najbolja maska kao i najbolji plesni par, a večer su upotpunili tortom povodom 40. godina Zagrebačkog kluba i party se nastavio da kasnih noćnih sati.

Želimo se zahvaliti Klubovima laringektomiranih osoba iz cijele Hrvatske koji su upotpunili ovaj događaj, a posebno organizatorima primarijusu dr. med. Milošu Manestaru, prof. logopedu Tamari Živković Ivanović i tajniku kluba g. Zoranu Čelikoviću što su ovaj veliki događaj podijelili s nama.