vitica_content

Vjenčanja

Dragi mladenci!

Narod kaže da se ljudi vrednuju po onom što su spremni učiniti za druge, pa nam dozvolite da Vam pokažemo što smo mi spremni učiniti za Vas. Hotel I je idealno mjesto za Vaše vjenčanje, bilo da planirate malu intimnu svadbu za Vaše bližnje ili veliko vjenčanje, mi ćemo raditi s vama kako bi ostvarili svoje vjenčanje iz snova.

U ugodnom ambijentu Velike dvorane (300 mjesta) ili dvorane restorana Nacional (120 mjesta) o Vama i Vašim gostima predano će brinuti ljubazna i profesionalna posluga, te naši kuhari koji prate kulinarske trendove u svijetu kako bi vaše nepce oduševili  modernom kuhinjom.

U cijenu paketa uključeno je sljedeće:

– svadbena torta
– okrugli svečani stolovi
– svečane navlake za stolice
– kombinacija boja po želji
– plaćeni troškovi zamp-a
– korištenje hotelskog sefa
– vlastita parkirna mjesta (preko 150)
– noćni rad posluge
– udoban apartman u hotelu za mladence na poklon
– košara voća u apartmanu
– doručak u sobi
– kasni check-out
– povoljan hotelski smještaj za goste


Svadbeni, svečani te ostali prigodni meniji trenutno su u doradi (izmjenama), za sve ostale informacije molimo zvati na 091 61 41 216.


Smještaj:

Hotel “I” također raspolaže sa 215 komfornih soba, tako da i Vašim cijenjenim gostima možemo ponuditi udoban smještaj sa posebnim popustom.

Svaka nova prilika da budemo svjedoci Vaših najvažnijih trenutaka za nas je uvijek iznova velika radost i veselje. Za Vas ćemo napravit posebnan doživljaj i ispunit ćemo sve Vaše želje.

Za sve daljnje informacije molimo kontaktirati:
Mob: 091 6141 216
Tel: 01 6543 106
E-Mail: hip@hotel-i.hr